Gratis gids met 10 grootste cyberbedreigingen

68% van de IT-professionals in kleine bedrijven vindt training in cyberbeveiliging, een topprioriteit. Cyberoplichting komt steeds vaker voor en de bedreiging voor bedrijven neemt toe. Niet alleen IT-professionals moeten weten wat er aan de hand is.

Medewerkers worden op steeds geraffineerdere manieren het doelwit. De verscheidenheid van deze oplichtingspraktijken is een enorme uitdaging om alles veilig te houden.

Het is bijna onmogelijk om praktische ondersteuning en advies op één handige plek te vinden. We stelden daarom een gratis gids samen.

Goede cyberveiligheidstraining voor je werknemers

We verdiepten ons in de meest voorkomende soorten cyberaanvallen waar bedrijven op dit moment mee te maken hebben om onze gratis ‘Essentiële gids over oplichting’ samen te stellen.

De gids helpt je bij het opstellen van een effectief IT-weerbaarheidsplan of om je team te leren waarop ze moeten letten als ze cyberveilig willen blijven.

In de gids staan 10 van de meest voorkomende oplichtingspraktijken waarvoor je op je hoede moet zijn – we noemen het ‘Meest Gezocht’.

Wat zijn de meest voorkomende cyberbedreigingen?
Het belang van cyberveiligheid voor bedrijven mag niet worden onderschat. De meest voorkomende cyberaanvallen omvatten een reeks methoden, van eenvoudige en detecteerbare aanvallen tot complexere benaderingen. Dit zijn slechts enkele van de cyberzwendels die je niet in de buurt van je organisatie wilt hebben.

 1. Phishing-e-mails
 2. LinkedIn phishing
 3. Valse QR-codes
 4. Bankoplichting
 5. Voorwendsels
 6. Compromittering van zakelijke e-mail
 7. Cyberaanvallen op printers
 8. Datalekken
 9. Oplichting met hardwaremeldingen
 10. Chatbot phishing

Deze vorm van criminaliteit zal in 2024 naar schatting met 15% toenemen. Het onderhouden van cyberbewustzijnstrainingen voor je werknemers is geen optie. Het is essentieel. En wij hebben het voor jou geregeld.

Download de gratis gids en begin vandaag nog met de cybertraining voor je team

Deze gids is een compilatie van statistieken en een praktisch hulpmiddel om je kennis over cyberoplichting te vergroten, zodat jij en je collega’s het hoofd kunnen bieden aan de uitdagingen en je bedrijf veilig houden. Na het lezen van deze gids zullen jullie volledig op de hoogte zijn van de nieuwste vormen van cyberoplichting en weten waarop jullie moeten letten. Klik hieronder om de gratis gids vandaag nog te downloaden en de oplichters een stap voor te blijven.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home