Palo Alto lanceert marktplaats voor XSOAR-automatiseringsplatform

Palo Alto Networks

Palo Alto voorziet zijn recent geïntroduceerde XSOAR-platform van een marktplaats. Daar kunnen klanten eenvoudig automatiseringspakketten ophalen zijn die handig zijn binnen hun infrastructuur.

In februari lanceerde Palo Alto Networks het Cortex XSOAR-platform. Die voortzetting van het Demisto-platform zorgt voor securitymanagement en automatisering door taken te vereenvoudigen en automatiseren. Nu breidt de beveiligingsspecialist zijn platform uit met de Cortex XSOAR Marketplace. Die marktplaats biedt beveiligingsprofessionals een gecentraliseerde plek waar ze zogenaamde content packs vinden. Die content packs zijn ontwikkeld door partners van Palo Alto en omvatten scripts waarmee specialisten beveiligingstaken verder kunnen automatiseren.

Kwaliteitsstandaard

De marktplaats breidt de functionaliteit van XSOAR verder uit via integraties met externe beveiligingstools en dashboards. Veder zal je er templates voor rapportage vinden. Hoewel de inhoud afkomstig is van partners, zal Palo Alto zelf ze doorlichten zodat ze aan de nodige kwaliteitsstandaarden voldoen. In dat opzicht volgt de marktplaats de filosofie van andere appwinkels wereldwijd.

De marktplaats moet zowel de partners als klanten een voordeel bieden. Die laatste kunnen tijd uitsparen door verdere taken te automatiseren, terwijl de partners een handig platform krijgen waarlangs ze hun expertise en tools in de markt kunnen zetten. Palo Alto Networks hoopt vooral dat de marktplaats het platform nuttiger zal maken voor gebruikers allerhanden. De technologie die aan de basis ligt kostte het bedrijf immers 560 miljoen dollar via de overname van Demisto Inc.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home