Windows 11-lek wordt intern bekritiseerd als een ‘vroege versie’

Windows 11 startmenu licht

Een interne bron dichtbij Microsoft benadrukt dat de gelekte versie van Windows 11 maar een portie is van een onafgewerkte versie van het besturingssysteem.

Volgens PCWorld moeten we de gelekte versie van Windows 11 met een korrel zout nemen. De interne bron laat weten dat er op de lancering op 24 juni veel meer details uit de doeken worden gedaan die vandaag nog niet bekend zijn. De bron spreekt niet openlijk over Windows 10 of Windows 11, maar het lijkt ons ondertussen duidelijk dat Windows 11 de nieuwe naam wordt.

In onze hands-on van Windows 11 zien we een nieuw design met afgeronde hoeken, een nieuw startscherm en andere grafische details. Zaken zoals het instellingenmenu bleven echter onveranderd. CEO Satya Nadella sprak op Build eind mei dat de ‘nieuwe generatie van Windows’ een van de meest significante updates in een decennium wordt.

lees ook

Windows 11 gelekt: aan de slag met de nieuwe Windowsversie

Hij wil met de update meer opportuniteiten creëren voor Windows-ontwikkelaars. “Microsoft verwelkomt elke maker die naar nieuwe, innovatieve en open platformen op zoek is om applicaties te bouwen, verdelen en monetizen. We kijken er naar uit om snel meer informatie te delen.”

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home