Tech Data bundelt hardware en managed services in Tech-as-a-Service

technologie op kantoor

IT-distributeur Tech Data introduceert Tech-as-a-Service op de Belgische markt. Daarmee kunnen resellers eenvoudig hun IT-aanbod in een abonnementsformule aan eindklanten aanbieden. 

Tech-as-aService (TaaS) is een geautomatiseerde oplossing die resellers van Tech Data toelaat om hardware, software en services eenvoudig te bundelen in een abonnement dat kan worden geschaald op basis van de veranderende behoeften van de eindklant.

Volgens Cédric Standaert, Services Manager bij Tech Data Belux is de nieuwe service vandaag uniek in het distributielandschap. “Het TaaS-platform reduceert een complex en tijdrovend proces tot een eenvoudig en snel portaal”, legt Standaert uit. “Hierdoor kunnen onze klanten binnen enkele minuten zelfstandig een leaseaanbod uitwerken en zo inspelen op de ‘as-a-Service’-markttrend.”

Het nieuwe platform heeft zowel voordelen voor de reseller als de eindklant. Die eerste profiteert van een vlottere cashflow, versnelde vernieuwingscyclus en uitgebreide mogelijkheden om gespecialiseerde diensten aan te leveren. De eindklant geniet van meer voorspelbare en lagere kosten, toegang tot de nieuwste technologie, minder beheer en de flexibiliteit om snel hardware toe te voegen of weg te nemen, afhankelijk van de behoefte.

Tech-as-a-Service is beschikbaar via InTouch, het e-commerceplatform van Tech Data.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home