Samsung presenteert volgend Unpacked-event op 9 februari

Samsung_Galaxy_Unpacked_Galaxy_S22

Het virtuele event brengt waarschijnlijk de officiële aankondiging van de Samsung Galaxy S22 met als hoogtepunt de Galaxy S22 Ultra die de Note-reeks moet vervangen.

De Samsung Galaxy S22 komt eraan, zoveel is duidelijk. De eerste lekken verschenen al maanden geleden en de afgelopen weken verhoogde de cadans gevoelig. Vorige week postte Samsung nog een officieel bericht rond de nieuwe Galaxy S-reeks met tal van verwijzingen naar de Note-reeks en de Ultra-variant van de nieuwe Galaxy S22-toestellen.

We hebben er nog lang op moeten wachten, maar Samsung heeft nu eindelijk de officiële aankondiging uitgestuurd voor het volgende ‘Unpacked’-event. De livestream vindt plaats op 9 februari om 16 uur onze tijd.

https://www.youtube.com/watch?v=2ykQRba4kM4

Het valt af te wachten of Samsung nog andere verrassingen in petto heeft. De uitnodiging spreekt over ‘The Epic Standard’, wat vermoedelijk verwijst naar de Samsung Galaxy S22 Ultra als toptoestel. Misschien zien we ook een glimp van de Samsung Galaxy Tab S8, de nieuwe tablet die volgens geruchten dit jaar zou moeten uitkomen?

Volg de livestream op 9 februari om 16u live op de homepage van Samsung of via YouTube.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home