Alle Samsung Galaxy S22-modellen gelekt in nieuwe foto’s

Samsung Galaxy S22

Na tal van lekken worden alle nieuwe Samsung Galaxy S22-modellen voor het eerst duidelijk in beeld gebracht. De officiële lancering staat gepland begin 2022.

De opvolger van de Samsung Galaxy S21 wordt begin 2022 verwacht, maar het regent nu al lekken rond het nieuwe vlaggenschip. Volgens geruchten wordt de officiële lancering begin februari 2022 gepland. Tot dan zullen de lekken zich in sneltempo aanmelden. Deze week werden de drie Samsung Galaxy S22-modellen voor het eerst ook gefotografeerd. Tot op heden moesten we het enkel doen met voornamelijk 3D-renders.

Op de foto (via Twitter) kunnen we zien dat de zowel de Samsung Galaxy S22 als S22+ visueel amper verschillen van hun voorgangers. Let echter niet te sterk op de glossy (glazen?) achterkant. Interne testtoestellen kunnen sterk variëren qua kleur en afwerking vergeleken met de finale versie.

Samsung Galaxy S22

De Samsung Galaxy S22 Ultra ziet er wel anders uit dan zijn voorganger, voornamelijk rond het camerasegment. Eerder waren er al geruchten dat die ruimte zou hebben voor een stylus in het toestel, waarmee de Note line-up definitief zou verdwijnen. Een registratie bij de FCC bevestigt dat de stylus met het toestel wordt meegeleverd.

Het spreekt voor zich dat Samsung deze geruchten niet zal bevestigen. Mogelijk moeten we nog twee maanden geduld oefenen, tenzij de fabrikant nog een verrassingslancering aankondigt volgende maand.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home