Orange lanceert ‘My Comfort Service’ voor optimale wifi thuis

orange

Laat de wifi het thuis of op kantoor wel eens afweten? Met de nieuwe betalende dienst van Orange Belgium komt een expert bij je op de vloer om een optimale wifi-kwaliteit te garanderen.

Een goede vaste internetverbinding is vandaag de dag onmisbaar, zowel op kantoor als thuis. Niets vervelender dan een wifiverbinding die uitvalt net voor of tijdens een belangrijke videovergadering of die urenlang je werk bemoeilijkt. Orange Belgium lanceert een gloednieuwe internetdienst My Comfort Service, die voor een maandelijkse prijs van tien euro moet garanderen dat je 24/7 doorheen je hele woning/kantoorruimte van een optimale wifi-kwaliteit kan genieten.

Wat zit er inbegrepen in het aanbod? Een expert van Orange komt bij je langs om een diagnose te maken van de wifikwaliteit in alle hoeken van het gebouw. Op basis van je connectiviteitsbehoeften kan je wifi-boosters laten installeren om overal waar je het nodig hebt een constante, optimale verbinding te garanderen. De boosters zitten mee inbegrepen in de maandelijkse prijs.

lees ook

Zakelijke telecomabonnementen vergeleken: wie heeft het beste aanbod?

Ook een 4G-back-up kan worden voorzien om terug te vallen op het mobiele netwerk wanneer er zich een storing voordoet op het wifi-netwerk, eveneens inbegrepen in de prijs. Verder kan je als klant ook rekenen op kortere wachttijden voor nieuwe installaties of herstellingsinterventies, één gratis technische interventie per jaar en gratis upgrades van modem, tv-decoders en wifi-boosters op aanvraag.

Grote ambities

Orange wil zich na de overname van Voo profileren als een leider in zowel mobiel als vast internet in de Belgische telecommarkt. Die ambitie sprak het vorige week uit tijdens een persconferentie in Brussel. Naast het uitbreiden van het mobiele 5G-netwerk wil Orange ook meer klanten aansluiten op 1 Gbps vast internet, dat op termijn naar 10 Gbps zal worden opgetrokken. De lancering van een nieuwe Livebox-modem en de My Comfort Service-dienst is een eerste stap in de verwezenlijking van die plannen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home