Microsoft toont Outlook-app voor Windows 10 met nieuw design

outlook windows 10

Microsoft bevestigt in nieuwe screenshots dat het werk aan een e-mailclient die de huidige Mail- en Kalender-app vervangt in Windows 10.

Begin dit jaar circuleerde het gerucht dat Microsoft aan een uniforme e-mailclient zou werken onder codenaam Monarch. Het ‘One Outlook’-project krijgt als basis de webapp van Outlook en zou alle huidige clients vervangen die er vandaag zijn waaronder Outlook Win32, UWP en Outlook for Mac.

Hoewel het project al even in de oven zit, schiet de Windows-community plots wakker wanneer Microsoft in release notes van de bèta een screenshot post van de nieuwe app. Je ziet hier het herkenbare design van de webversie van Outlook, maar het is vooral de nieuwe stijl van het venster dat opvalt.

Microsoft toont binnenkort volgens CEO Satya Nadella de ‘grootste update in 10 jaar tijd’ in een digitaal event. Onder codenaam Sun Valley krijgen we dit najaar een significante redesign voorgeschoteld. De screenshots van de nieuwe Outlook-app tonen een glimp van die nieuwe stijl met afgeronde vensters.

Office Insiders kunnen binnenkort met de nieuwste versie van Outlook aan de slag.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home