Brother lanceert nieuwe zwart-wit laserprinters voor kmo’s

brother printer

De nieuwe monolaserprinters focussen op thuiswerkplekken en kleine kantoren en mikken op eenvoud in gebruik.

De zwart-wit laserprinter instapmodellen gaan op de schop bij Brother. De nieuwe toestellen hebben allemaal een printsnelheid die tussen de 30 en 34 pagina’s per minuut ligt en een papierlade van 250 vellen. De printers worden geleverd met toners waarmee je afhankelijk van het model 700 tot 1.200 vellen kan printen. Dat maken het ideale machines voor kmo’s met kleine kantoren of op thuiswerkplekken. Elk toestel ondersteunt dubbelzijdig afdrukken.

Brother HL-L2400DW

Het basismodel, de Brother HL-L2400DW, kost 109,80 euro en biedt de keuze tussen USB- of wifi-connectiviteit. Er is een eenvoudig lcdscherm (1 regel) op het toestel voor basisinformatie. De meegeleverde toner is goed voor 700 afdrukken. Je kan optioneel een XL-variant kopen die 3.000 pagina’s print. De Brother HL-L2400DWE is hetzelfde model en kost evenveel, maar wordt geleverd met Brother EcoPro zodat je vier maanden gratis kan afdrukken. Lees onze review van dit printabonnement hier.

Brother HL-L2445DW

De Brother HL-L2445DW (132,94 euro) is identiek aan het basismodel, maar heeft een grotere toner meegeleverd in de doos die 1.200 vellen kan afdrukken. Optioneel kan je opnieuw een XL-variant kopen die 3.000 vellen kan afdrukken. De printer kan ook iets sneller afdrukken: 32 pagina’s per minuut.

Printen én kopiëren

Wie wil scannen en kopiëren, kan bij de Brother DCP-L2620DW (165,17 euro) terecht. Die is identiek aan de HL-L2400DW, maar heeft bovenaan een scanplaat.

Brother DCP-L2620DW

Ook hier kan je kiezen uit een EcoPro-variant met typenummer DCP-L2627DWE aan dezelfde prijs en kan je de optie activeren om vier maanden gratis te printen. Het lcdscherm heeft nu ruimte voor twee regels aan tekens.

Brother MFC-L2800DW

Een trap hoger vinden we de Brother MFC-L2800DW (203,19 euro) die een feeder toevoegt bovenaan die 50 pagina’s kan verwerken. Verder is het toestel identiek aan de DCP-L2620DW.

Brother DCP-L2660DW

Het toptoestel binnen de nieuw aangekondigde line-up is de Brother DCP-L2660DW (222,19 euro). Deze printer is het enige model met een kleuren aanraakscherm (2,7 inch). De scanner kan tot 22,5 beelden per minuut verwerken en de printer heeft een output van 34 pagina’s per minuut. Met de geleverde toner kan je tot 1.200 pagina’s afdrukken.

Bovenstaande toestellen zijn vanaf nu verkrijgbaar in de winkel. Elk model is compatibel met Brother EcoPro, het printabonnement van de fabrikant.

Hybride en externe werkformules

Peter Hanne, Sales manager bij Brother International Belgium: “We begrijpen dat hedendaagse werknemers behoefte hebben aan flexibele en snelle oplossingen, vooral nu hybride en externe werkformules steeds meer voorkomen. Ons doel is om consumenten in staat te stellen snel en moeiteloos documenten af te drukken en te scannen, zodat ze waardevolle tijd winnen voor andere taken.”

Alle prijzen in dit artikel zijn exclusief btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home