Blackmagic Design kondigt DaVinci-bewerkingspaneel aan voor iPad 

Het nieuwe DaVinci Resolve-kleurenpaneel van Blackmagic Design is draagbaar, betaalbaar en speciaal ontworpen voor iPad Pro. 

Blackmagic Design lanceert DaVinci Resolve Micro Color Panel, een nieuw kleurenpaneel voor de DaVinci Resolve-software dat speciaal ontworpen is om samen te werken met een iPad Pro. Met drie trackballs, twaalf bedieningsknoppen en een draagbaar, compact design, kunnen creatievelingen snel en efficiënt aan de slag. Aanwezigen op het NAB in Las Vegas kunnen het paneel in het echt aanschouwen bij de Blackmagic Design stand. Het DaVinci Resolve Micro Color Panel is naar verwachting in mei verkrijgbaar aan 495 dollar.  

Ontworpen voor iPad Pro

Dit nieuwe draagbare en compacte bewerkingspaneel heeft een montagesleuf voor een Apple iPad Pro, maar kan ook naast een laptop of computertoetsenbord geplaatst worden. Zo kunnen editors eenvoudig schakelen tussen het toetsenbord en het bedieningspaneel tijdens het bewerken. Het paneel heeft verder een interne batterij en maakt verbinding met je toestel via Bluetooth of USB-C. 

Blackmagic Design

Het DaVinci Resolve Micro Color paneel beschikt over drie trackballs en twaalf bedieningsknoppen die directe toegang bieden tot primaire correctiefuncties, om zo een vloeiende hands-on controle over meerdere parameters te bieden. Dit maakt het voor creatievelingen eenvoudig om te experimenteren en nieuwe combinaties uit te proberen. De primaire knoppen kunnen worden gebruikt om Y Lift, Y Gamma, Y Gain, Contrast, Pivot, Mid-tone Detail, Color Boost, Shadow, Highlight, Saturation, Hue Rotation en Luminance Mix te regelen. 

Met dit model wil het bedrijf naar eigen zeggen een betaalbaar en draagbaar model bieden, in vergelijking met het voorgaande Micro Panel dat bijna dubbel zo duur is. Het paneel zal naar verwachting in mei beschikbaar zijn voor een prijs van 495 dollar.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home