Atlassian maakt Compass algemeen beschikbaar

Softwarebedrijf Atlassian maakt zijn ervaringsplatform voor ontwikkelaars Compass nu algemeen beschikbaar.

Goed nieuws voor ontwikkelaars die graag orde hebben in hun software. Atlassian maakt zijn platform Compass nu algemeen beschikbaar.

Het noorden niet verliezen

Compass geeft ontwikkelaars een geordende catalogus waarin ze softwarecomponenten makkelijk kunnen terugvinden. Zo schept het platform orde in de chaos die het ontwikkelingsproces soms kan zijn.

Ontwikkelaars kunnen bij Compass ook statistieken opvragen over de gezondheidsstatus van hun software. Ze kunnen die gezondheid ook een score geven, net als security.

Om code sneller te schrijven zijn er templates voorzien. Die automatiseren het proces, net als de ingebouwde tips.

Gebruikers krijgen in real time notificaties over update van hun softwarecomponenten. Dit gaat met data van de volledige ontwikkelingstoolchain.

Compass geeft je een overzicht van de componenten die je team toevoegt en gebruikt. Je kan er makkelijk toevoegen, zien wie de eigenaar is en checken hoe de componenten gerelateerd zijn.

Het platform is door Atlassian gemaakt met uitbreiding in gedachten. Je kan interne tools of die van derden integreren en UI’s op maat bouwen.

lees ook

Google Workspace krijgt integraties van onder andere Atlassian, Asana en Tableau

Eerder deze week was er nog slecht nieuws voor Atlassian, er is een gevaarlijk lek ontdekt in zijn samenwerkingssoftware Confluence. Oktober was gelukkig ook al goed voor het Australische bedrijf, Atlassian deed een geslaagde overname van videobedrijf Loom.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home