Apple geeft iCloud.com extra functies

iCloud.com heeft een nieuwe update gekregen, met nog meer functies.

Na de recente grote updates iOS 17 en iPadOS 17 en macOS 14 Sonoma, komt Apple nu ook met nieuwe upgrades voor iCloud.com.

Mails, acties en notities

Om te beginnen zijn er meer functies voor e-mail. Je kan nu bijvoorbeeld browsermeldingen krijgen voor Mail en Kalender op een pc. Het systeem ondersteunt ook meldingen op pc voor evenementenuitnodigingen of e-mails. Je kan nu ook een nieuw e-mailadres rechtstreeks via het web creëren, net als een mail ongedaan maken. Gebruikers kunnen bovendien bestanden en foto’s vanuit iCloud Drive of Foto’s direct vanuit de web-interface aan een mail toevoegen.

lees ook

iCloud en IMAP nu ook ondersteund in nieuwe Outlook

Er is een vernieuwd thuisscherm waarin je sneller acties kan uitvoeren. Dat bevat ook een diashowweergave voor foto’s. Je kan nu rechtstreeks vanuit je thuisscherm een bestand downloaden, een e-mail verwijderen of op ‘ongelezen’ zetten en taken van Herinneringen afvinken.

Verder kan je, net als bij iOS 17, een link voor een notie aan een andere notitie toevoegen. Er is tevens een nieuwe manier om bestanden te zien, als een lijst. Om een preview van een bestand te zien, voor een download, kan je dat nu selecteren en eenvoudigweg de spatiebalk induwen.

Enkele weken geleden lanceerde Apple al twee nieuwe formules voor iCloud. Met meer opslag, maar ook een duurdere prijs natuurlijk.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home