Nieuwe Lancom SD-WAN verbindt tot 1.000 externe locaties met het hoofdkantoor

Lancom introduceert de Lancom ISG-5000, zijn nieuwste SD-WAN Central Site Gateway die tot duizend locaties met het hoofdkantoor kan verbinden.

De Lancom ISG-5000 is de nieuwste SD-WAN Central Site Gateway. Via een IPSec VPN-connectie worden standaard 100 verbindingen ondersteund, via extra opties is het mogelijk om op te schalen naar 1.000 VPN-verbindingen.

Opschalen verloopt via een High Scalability VPN. Deze technologie maakt het overbodig om voor iedere toepassing een VPN-tunnel te maken, in de plaats daarvan worden een willekeurig aantal netwerken gebundeld in één tunnel. Data wordt veilig en strikt gescheiden van elkaar van de ene naar de andere locatie getransporteerd, terwijl de hersteltijd bij storingen sterk verminderd door een aanzienlijk lager aantal VPN-eindpunten.

lees ook

Van dagen configuratiewerk naar seconden: Lancom ARC 2.0 brengt automatisering naar je draadloze netwerk

Specificaties

Op het toestel zijn zes Gigabit Ethernet-poorten, twee USB-poorten en een RJ45 configuratie-poort aanwezig, voor verschillende gebruiksmogelijkheden. De twee SFP+-poorten, beiden tot 10 Gigabit, verhogen de capaciteit van de gegevensoverdracht naar servers, netwerkopslag en switches. Bovendien kan de gateway indien nodig worden uitgebreid met andere hotspot-, contentfilter- of clustering-functies.

De Lancom ISG-5000 valt te verbinden met de Lancom Management Cloud. Een geautomatiseerde configuratie levert zo tijdswinst op. Bovendien kunnen apparaat-configuraties automatisch naar alle locaties uitgerold worden.

De Lancom ISG-5000 is per direct beschikbaar voor een prijs van 4.790 euro (excl. btw).

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home