D-Link introduceert nieuw toegangspunt voor veeleisende buitenlocaties

d-link

D-Link introduceert de AC1200 Wave 2 Outdoor Access Point. Dat toegangspunt is gebouwd voor buitengebruik op maat van industriële installaties.

Netwerkspecialist D-Link lanceert een nieuw draadloos toegangspunt: de AC1200 Wave 2 Outdoor Access Point, DIS-3650AP voor de vrienden. Met dat toestel wil D-Link draadloze connectiviteit voorzien op industriële buitensites. Het toestel is IP67-gecertifieerd en kan dus tegen regen. Bovendien laat D-Link weten dat het toegangspunt grote temperatuurschommelingen aankan en beveiligd is tegen een 6 kV overspanning.

Het draadloze toegangspunt werkt via Power over Ethernet en kan gemonteerd worden op een DIN-rail, paal of muur. Dat moet het eenvoudiger maken om het toestel op minder bereikbare plaatsen te installeren.

Grote en kleine implementaties

Het toestel heeft meerdere modi. Zo werkt het als klassiek toegangspunt, draadloos distributiesysteem (WDS) of WDS met toegangspunt.  Op beveiligingsvlak maakt weinig uitzonderlijk WPA3 zijn opwachting voor de authenticatie. Ook Wireless LAN-segmentatie is van de partij.

De DIS-3650AP kan je als enkel toestel in een bescheiden omgeving gebruiken, alsook in een grote netwerkomgeving. Het toegangspunt ondersteunt implementaties met maximaal 1.000 toestellen. Beheer gebeurt centraal via de Nuclias Connect-software van D-Link. De AC1200 Wave 2 Outdoor Access Point DIS-3650AP is per direct verkrijgbaar met een adviesprijs van 650 euro exclusief btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home