Beperkte storingen op Orange-netwerk in regio Antwerpen

orange

Het mobiele netwerk van Orange ondervindt momenteel enkele storingen. Die zijn eerder lokaal en Orange is ervan op de hoogte.

Klanten van Orange in de regio Antwerpen kunnen last hebben van bepekte mobiele connectiviteit. Zowel telefonie als mobiel internet zijn in dat geval mogelijk onbeschikbaar. De problemen doen zich al sinds deze ochtend voor en zijn groot genoeg om opgepikt te worden door een dienst zoals Allestoringen, maar treffen lang niet iedereen.

lees ook

Orange Belgium voltooit overname van telecomoperator Voo

Orange bevestigt aan onze redactie dat er problemen zijn. “We ervaren enkele kleine en heel lokale issues op ons netwerk in de regio Antwerpen”, klinkt het. De impact zou beperkt en gefragmenteerd zijn. Bij Orange zijn technici in de weer om de problemen op te lossen. Op onze redactie in Geel zien we dat onze testtoestellen niet kunnen verbinden met het mobiele Orange-netwerk. Online zien we inderdaad een piek in klachten in Antwerpen en de omliggende steden, maar toch ook in Hasselt en Brussel.

Interventie op het netwerk

Orange had vooraf aangekondigd dat het op 20 maart werken zou uitvoeren. Intussen stuurde de provider ook al een bericht uit over een interventie op het netwerk die vandaag heeft plaatsgevonden. Er wordt dus duidelijk aan de infrastructuur gewerkt, met hier en daar voelbare euvels.

Heb je geen mobiel bereik en ben je Orange-klant? Dan ben je dus niet alleen. In principe zal alles spoedig opgelost zijn.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home