Orange Belgium lanceert nieuw gsm-abonnement: val nooit meer zonder data 

Met het nieuwe gamma gsm-abonnementen van Orange Belgium kan je blijven surfen, zelfs al heb je de maximale volumes bereikt. 

Orange Belgium lanceert een nieuw gsm-abonnement voor het hele gezin. Onder de naam “Orange is er”, wil de telecomoperator inspelen op de gemoedsrust van klanten. Telewerkers kunnen hierdoor ongestoord surfen zonder de vrees dat hun kinderen alle data hebben opgebruikt aan TikTok-filmpjes, want er is voor elk gezinslid genoeg. Bovendien omvat het Orange Mobile Large-abonnement een handige optie voor surfen in en buiten de Europese Unie, voor klanten die veel reizen voor het werk. 

Gemoedsrust

Orange Belgium wil met zijn nieuw gsm-abonnement gemoedsrust creëren bij klanten door de mogelijkheid te bieden om te kunnen blijven surfen, zelfs als het maximale volume bereikt is. Bovendien garanderen ze met deze aanbiedingen voldoende data voor elk gezinslid. Hierdoor hoeven telewerkers zich geen zorgen te maken dat hun kinderen alle data opgebruiken, en kunnen ze ongestoord verder werken met voldoende mobiele data

Drie maten

Het nieuwe abonnement is beschikbaar in drie verschillende maten: Orange Mobile Small, Medium en Large. Deze omvatten onbeperkt bellen, sms’en en datavolumes van 8 GB, 50 GB of 300 GB. Eenmaal de maximale volumes zijn bereikt, word je niet meteen aan je lot overgelaten. De dataverbinding blijft functioneel met een verminderde overdrachtssnelheid, zodat je ongeacht de situatie toch verbonden blijft en niet voor onaangename verrassingen komt te staan bij het zien van de afrekening. 

lees ook

Vermijd een hoge telefoonrekening in het buitenland met eSIM

Reis je veel naar het buitenland voor je werk? Alle datavolumes kunnen overal in de Europese Unie gebruikt worden. Het Orange Mobile Large-abonnement bevat bovendien een optie “Best Destinations Data”, waarmee je ook buiten de Europese Unie datavolumes hebt.  

Deze nieuwe aanbiedingen zijn nu beschikbaar bij Orange Belgium voor een prijs van respectievelijk 14, 21 en 39 euro. 

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home