[adv] GIGABYTE introduceert Enterprise servers en moederborden op zijn Europees e-commerceplatform

[Advertorial] GIGABYTE Technology, een pionier op het gebied van computerhardware, heeft een belangrijke stap gezet in het vormgeven van zijn Europese bedrijfsmodel. Vandaag heeft GIGABYTE zijn e-commerce platform, shop.gigabyte.eu, uitgebreid door oplossingen voor bedrijfsservers en servermoederborden te integreren in zijn productportfolio.

Als voorloper op het gebied van computerhardware productie, erkent GIGABYTE dat het noodzakelijk is om haar aanwezigheid in de EMEA-regio uit te breiden om haar leiderschap in alle markten te behouden. Met de introductie van onze server- en moederbordoplossingen op bedrijfsniveau zijn we toegewijd aan het leveren van een gevarieerd aanbod van high-performance producten direct aan onze B2B-klanten.

GIGABYTE biedt een compleet productportfolio dat zich richt op alle workloads van datacenter tot edge, inclusief traditionele en opkomende workloads in HPC en AI tot data analytics, 5G/edge, cloud computing en meer. Duurzame partnerschappen met belangrijke technologieleiders zorgen ervoor dat nieuwe producten voorop lopen op het gebied van innovatie en samen met nieuwe partnerplatforms worden gelanceerd. GIGABYTE-systemen belichamen prestaties, beveiliging, schaalbaarheid en duurzaamheid.

Binnen het e-commerce productportfolio biedt GIGABYTE een selectie van modellen uit onze Edge, Rack, GPU en Storage series. Daarnaast biedt het platform server moederborden voor integratie op maat. De huidige selectie bestaat uit een mix van oplossingen die zijn afgestemd op online verkoop. Voor complexere oplossingen kunnen klanten contact opnemen via het geïntegreerde contactformulier.

Naast het online aanbod van onze bedrijfsoplossingen biedt het e-commerceplatform gratis verzending, directe klantenservice, technische ondersteuning en deelt het de laatste nieuwsberichten en informatie over evenementen.

GIGABYTE’s toekomstige plan is om het platform te ontwikkelen en te innoveren om meer zakelijke producten op maat van de Europese markten op te nemen. Blijf op de hoogte van updates en exclusieve aanbiedingen terwijl we doorgaan met het revolutioneren van het digitale landschap met onze innovatieve oplossingen.


Dit is een aangeleverde commerciële bijdrage van GIGABYTE Technology. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home