Zoom maakt intrede bij Apple TV met nieuwe app 

Zoom

Vanaf nu kunnen iPhone-gebruikers Zoom vergaderingen houden op hun Apple TV. De app is nu beschikbaar in de tvOS App Store. 

Sinds de nieuwe update van tvOS 17 kan je FaceTime gebruiken op je Apple TV.  Nu volgt ook Zoom met een nieuwe app waarmee je op een gelijkaardige manier verbinding kan maken met de camera van je iPhone. Zo kan je eenvoudig meetings volgen op groot scherm vanuit je zetel. 

tvOS 17-updates 

Eerder dit jaar introduceerde de tvOS 17-update de continuïteitscamera, waarmee je je iPhone of iPad kan gebruiken als webcam voor een FaceTime videogesprek op tv. Vanaf nu kan dit ook met de nieuwe app die Zoom lanceerde voor Apple TV. De app maakt bovendien gebruik van de Center Stage-camerafunctie zodat het beeld altijd mooi op jou gericht is. Verder zijn er nog handige functies zoals de mogelijkheid om vergaderingen te starten, mensen uit te nodigen en chats te bekijken tijdens een vergadering. 

Zo werkt het 

De nieuwe app van Zoom is beschikbaar op je Apple TV 4K van de tweede generatie of later. Daarnaast moet je iPhone beschikken over iOS 17. De app zelf is eenvoudig in gebruik. Via een koppelings-URL op je telefoon kan je de code invoeren die weergegeven wordt op je Apple TV. Nadien kan je je telefoon op dezelfde manier verbinden zoals met FaceTime. Zijn er meerdere accounts op je Apple TV? Dan krijg je een lijst van accounts voorgeschoteld met apparaten in de buurt. Selecteer het gewenste account, plaats je iPhone onder je Apple TV met de camera naar je toe en volg de meeting op het 4K-televisiescherm. 

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home