VMware brengt Cross-Cloud-dienst voor Tanzu en Carbon Black uit naar AWS

vmware

De VMware Cross-Cloud-dienst biedt klanten flexibiliteit om een set van geïntegreerde services te draaien op een cloudplatform naar keuze.

Cross-Cloud services omvat vandaag VMware Tanzu, Carbon Black Cloud en VMware CloudHealth en zijn alle drie nu beschikbaar op de AWS Marketplace. Hiermee kunnen AWS-klanten sneller apps moderniseren en workloads migreren naar de cloud volgens VMware.

Het belangrijkste onderdeel is VMware Tanzu. AWS-klanten kunnen de dienst voortaan gebruiken om apps te bouwen, draaien en beheren op zowel AWS als andere clouds. Het platform biedt onder andere een gestandaardiseerd en veilig model om containers aan te maken en te beheren.

Carbon Black op AWS biedt dan weer cloud-native endpoint-, workload- en containerbescherming. De oplossing biedt preventie en geautomatiseerde detectiemogelijkheden voor multicloud-applicaties.

VMware CloudHealth is tenslotte een cloud health managementplatform dat waakt over de gezondheid van je cloudinfrastructuur. Dat kan binnen AWS zijn, of een ander public cloud-platform.

lees ook

VMware officieel afgesplitst van Dell

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home