SAP lanceert ‘RISE with SAP’-dienst voor digitale transformatie

sap

SAP kondigt een nieuw aanbod aan: RISE with SAP. De oplossing is bedoeld om klanten te helpen door een digitale transformatie te gaan en zoals SAP het noemt intelligent enterprises te worden. RISE is een abonnementsdienst die een aantal diensten en producten van SAP combineert. 

Volgens SAP’s head of product succes Sven Denecken is RISE with SAP de beste conciërge dienst die beschikbaar is voor digitale transformatie. “We moeten onze klanten helpen de verandering die ze momenteel doormaken te omarmen”, zegt Denecken. 

“Transformatie is een proces. Elke klant wil het slimmere, snellere en meer gestroomlijnde bedrijf worden, maar ze zien ook dat ze vandaag en in de toekomst te maken krijgen met uitdagingen. Bedrijven hebben te maken met een constante transformatie”, legt Denecken uit. 

Met het RISE with SAP aanbod krijgen bedrijven een enkel contract bij SAP dat ze helpt tijdens hun digitale transformatie. Daarnaast krijgen ze ook toegang tot het SAP partner ecosysteem. 

Digitale transformatie is meer dan alleen nieuwe technologie

Denecken benadrukt dat de eerste stap in de digitale transformatie niet draait om het invoeren van nieuwe technologie, maar om bedrijven te helpen hun processen te herontwerpen en optimaliseren. 

“Het herontwerpen van processen betekent dat je kunt analyseren hoe de processen in je bedrijf presteren. Hoe kun je afgestemde aanbevelingen krijgen? Hoe verhoud je jezelf vergeleken met industrienormen? Dat helpt om de toon te zetten en mensen te motiveren zich aan te passen”, legt Denecken uit. 

Aan de technische kant biedt SAP uiteraard zijn eigen diensten, waaronder het Business Technology Platform en de cloud infrastructuur. Daarnaast ondersteunt SAP klanten op alle grote cloud-platformen. Verder bevat RISE meer dan 2200 API’s om te integreren met meerdere on-premises, cloud en non-SAP systemen, toegang te krijgen tot de low-code en no-code mogelijkheden van SAP en natuurlijk het database en analytics aanbod. 

“Wereldwijde spanningen, ecologische uitdagingen en de aanhoudende pandemie dwingen bedrijven om sneller dan ooit om te gaan met verandering”, zegt Christian Klein, CEO van SAP. “Bedrijven die hun processen snel kunnen aanpassen zullen floreren en SAP kan helpen dit te bereiken. Dat is waar RISE with SAP over gaat: het helpt klanten om constant nieuwe manieren te onthullen om hun bedrijf in de cloud te runnen en voor te blijven op de concurrentie.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home