Belgische SAP-specialist Nessi overgenomen door Aiden

aiden
Bron: Aiden

Het Nederlandse Aiden neemt de Belgische sectorgenoot Nessi over. Met de overname wil Aiden uitgroeien tot een leidende SAP-dienstverlener in West-Europa.

Beide bedrijven maken de overname vanochtend officieel met een persbericht. Nessi werd zeven jaar geleden opgericht door Kris Deroo en is gespecialiseerd in dienstverlening rond SAP S/4HANA. Het bedrijf telt vandaag 35 medewerkers en heeft onder meer Cofinimmo, Colruyt en AG Real Estate als klanten.

Nessi en Aiden vonden elkaar in hun expertise in het SAP-portfolio. Dat verklaart Kris Deroo: “We merken dat zij naast SAP S/4HANA interesse hebben om een breder SAP-portfolio te implementeren. Daarnaast heeft Aiden een sterke cloud-strategie waardoor we een zeer gespecialiseerde one-stop-shop voor SAP-oplossingen worden. Ook zijn we dankzij de positie die Aiden al heeft als prominente SAP-partner, in staat onze organisatie in België steviger op de kaart te zetten.”

Het Nederlandse Aiden ziet mogelijkheden om met de overname de dienstverlening voor de vastgoedsector uit te breiden. Nessi heeft hiervoor een propositie ontwikkeld op basis van een SaaS-model. Verder heeft Aiden ook Mendix-expertise in huis waarmee op basis van low-code het SAP-landschap kan worden uitgebreid.

lees ook

Project On Track: met een Legotrein bijleren over low-code-ontwikkeling

Eerste internationale overname

Met de overname zet Aiden voor het eerst voet aan wal in ons land. Daar zal het wellicht niet bij blijven, want het Nederlandse bedrijf wil in het eerste kwartaal nog overnames in het buitenland realiseren. De ambities is om uit te groeien tot een leidende SAP-speler in West-Europa, zegt CEO Peter-Robin Mijderwijk.

“Nessi is voor ons een belangrijke aanwinst met een sterke lokale footprint en diepgaande expertise. Hiermee is het een perfecte keuze om invulling te geven aan onze groei in België. Om onze internationale ambities te realiseren, zoeken we ook heel gericht naar bedrijven met de juiste mensen, cultuur, expertise en kwaliteit die Aiden kunnen versterken”, steekt Mijderwijk de loftrompet over de overname.

Deroo zal het nieuwe kantoor van Aiden in België mogen leiden: “De overname door Aiden is voor mij een nieuw begin met volop kansen. Ik ben daarbij ook verheugd dat de acquisitie onze medewerkers de mogelijkheid biedt hun kennis te delen en nieuwe kennis op te doen waarmee zij binnen een grotere organisatie succesvol verder kunnen groeien.” 

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home