ChatGPT Enterprise wint aan populariteit met 260 aanmeldingen 

chatgpt enterprise

Het recent gelanceerde ChatGPT Enterprise-abonnement heeft een opvallende intrede in de bedrijfswereld gemaakt. Op vier maanden tijd hebben maar liefst 260 bedrijven zich aangemeld. 

In augustus vorige jaar lanceerde OpenAI ChatGPT Enterprise, een nieuw abonnement dat zich voornamelijk richt op professionals uit grote bedrijven. Deze bedrijfsversie van ChatGPT biedt meer privacy- en beveiligingsmaatregelen aan waardoor werknemers op een veilige manier gebruik kunnen maken van de AI-tool. 260 bedrijven meldden zich de afgelopen vier maanden aan voor het abonnement waarbij 150.000 werknemers zijn geregistreerd.  

Focus op grote bedrijven

ChatGPT Enterprise onderscheidt zich van andere abonnementen door de extra privacy-handvaten die het model biedt. Bedrijven hebben meer controle over hun data en bedrijfsgegevens worden volgens OpenAI niet gebruikt om het model te trainen. Bovendien zou het model twee keer sneller reageren dan de ‘gewone’ ChatGPT. De prijzen voor het abonnement zijn flexibel en kunnen aangepast worden aan de behoefte van elk bedrijf. 

lees ook

OpenAI lanceert ChatGPT-abonnement voor kleine teams 

Populariteit

De ChatGPT-variant Enterprise werd in augustus vorig jaar gelanceerd en heeft momenteel al 260 aanmeldingen. Door deze grote interesse lijkt ChatGPT steeds meer op de werkvloer te verschijnen. Met deze bedrijfsversie wil OpenAI ondernemingen een manier bieden op te technologie snel, veilig en eenvoudig in te zetten.  

Tijdens de lancering van OpenAI’s GPT Store, werd reeds verteld dat het bedrijf speciale functies zal bieden voor ChatGPT Enterprise-klanten. Het gaat hier over verbeterde beheerdersfuncties voor het delen van interne en externe GPT’s.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home