Aiden doet tweede overname in België met Vigor

aiden
Bron: Aiden

Het Nederlandse Aiden neemt SAP Business One-specialist Vigor over. Na eerder Nessi in te lijven, verstevigt Aiden zijn positie op de Belgische markt.

Aiden kondigt met een persbericht de overname van Vigor aan, een bedrijf uit Mechelen dat gespecialiseerd is in diensten rond SAP Business One. De krachten van Vigor zullen worden gebundeld met die van Nessie, een SAP S/4HANA-specialist die Aiden in februari overnam. Deze nieuw gevormde Belgische tak telt nu vijftig werknemers om een breed portfolio SAP-oplossingen en managed services naar de middenmarkt te brengen.

Een overname gaat vaak gepaard met bestuurlijke verschuivingen. Vigor-stichter Jeroen Swarnborn krijgt binnen de Belgische organisatie van Aiden de rol van Business Unit Director voor SAP Business One. Kris Deroo, voormalig directeur van Nessi, schuift door naar de rol van Managing Director. “De keuze om ons bij Aiden aan te sluiten is een natuurlijke stap”, zegt Swanborn. “Om zowel voor de markt als medewerkers interessant te blijven, moet je simpelweg meegroeien.

Internationale ambities met een lokale toets

Aiden, ooit zelf ontstaan door een fusie tussen vijf Nederlandse SAP-partners, herhaalt de ambities om uit te groeien tot een leidende SAP-speler op de West-Europese markt. Toch blijft de lokale verankering een belangrijke speerpunt van het bedrijf, benadrukt Deroo. “Zowel in Nederland als België bedienen we klanten op de manier die het beste bij de markt en de mensen past. Die lokale werkwijze en het menselijke aspect daarin zijn onderscheidend in onze dienstverlening en zullen we blijven benadrukken.”

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home