Vijf fuserende bedrijven bieden SAP-oplossingen voor de Europese middenmarkt

Europese kmo’s kunnen rekenen op SAP-oplossingen van een nieuwe SAP-specialist. Het bedrijf ontstaat uit een fusie van vijf bedrijven: Asecom, INSynq, Serac, Xperi en Meridian. Zij maakten bekend dat ze zullen fuseren onder de naam Aiden.

Vier Nederlandse SAP-partners en SAP-consultancy Meridian, gaan fuseren en zullen verdergaan onder de naam Aiden. De nieuwe fusie wordt nog verder ondersteund door investeringen van Mentha Capital.

Pijlen gericht op Europese kmo’s

Het nieuwe bedrijf stelt 225 SAP-specialisten ter beschikking die problemen oplossen bij Europese kmo’s. De ambitie is er om de komende jaren in de Europese top-3 van SAP-oplossingen voor kmo’s terecht te komen.

Aiden focust zich op de verkoop en implementatie van SAP Business One, SAP Business ByDesign en SAP S/4HANA. Onder meer bedrijven in de groothandel, retail en professionele dienstverlening kunnen binnenkort gebruik maken van de oplossingen van Aiden. De ERP-oplossingen beweert het bedrijf zowel on-premises als in de cloud of hybride optimaal te beheren.

In de aankondiging van Xperi staat te lezen dat de nood aan een sterke SAP-partner is ontstaan door de digitalisering van kmo’s: ‘’ De krachtenbundeling van de vier bedrijven sluit aan op de ontwikkelingen in de markt en het SAP-landschap.”

lees ook

SAP en de kmo: een goed idee of kloppen de vooroordelen?

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home