Techzine.be lanceert: win een Brother MFC-J5330DW

Techzine België lanceert deze week officieel, en dat willen we vieren door elke dag een prijs weg te geven. Vandaag geven we een Brother MFC-J5330DW weg. Like of tweet, laat je gegevens achter nadat je dat hebt gedaan op deze pagina, en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van deze prijs!

Het nieuwe, robuuste design en de gebruiksvriendelijke bediening maken van deze all-in-one inkjetprinter de ideale partner voor kleine of middelgrote ondernemingen. Deze ruimtebesparende Brother levert professionele en kwaliteitsvolle afdrukken dankzij de zorgvuldig samengestelde pigmentinkten die voor haarscherpe zwarte-wit tekstdocumenten en levendige kleurenafdrukken zorgen.

De ruime papierlade van 250 bladen van de MFC-J5330DW is geschikt voor het afdrukken tot het formaat A3 en met de manuele papierinvoer aan de achterzijde print u op dikker papier en enveloppen. Navigeer eenvoudig via het overzichtelijke LCD-aanraakscherm van 6,8 cm naar de verschillende functies, waaronder Brother-apps.

Hiermee scan en converteer je onder meer snel en eenvoudig documenten naar diverse Microsoft Office-bestanden, zoals Word, Excel en PowerPoint. Met één druk op de knop print of scan je bestanden van of naar diverse populaire web- en clouddiensten, zoals Dropbox, Evernote en Google Drive. Je digitaliseert zo documenten op een eenvoudige manier en beschikt altijd en overal over jouw bestanden.

De automatische documentinvoer voor 50 vel maakt het scannen van documenten bestaande uit meerdere pagina snel en gemakkelijk. Met hoge printsnelheden en de eerste afdruk die al binnen 6 seconden wordt gemaakt, hoef je nooit lang te wachten op jouw afdrukken.

Deze wedstrijd kadert in de lancering van Techzine België, dat deze week officieel in België lanceert. Lees er alles over in dit uitgebreid bericht met huidige cijfers en ambities.

 

Deze wedstrijd is voorbij. De winnaar wordt spoedig op de hoogte gebracht!

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home