Back to School Migratie

Behoud het overzicht en de controle van uw datacenter strategie. U bepaalt waar de workloads heen gaan! 

Een van de grootste zorgen bij het overstappen naar een nieuwe hypervisor zijn de waargenomen risico’s en kosten van de migratie. Nutanix maakt de migratie naar de hypervisor van uw keuze eenvoudig. Het afgelopen jaar zijn er alleen al ruim 100.000 virtuele machines (VM’s) gemigreerd naar Nutanix AHV-hypervisor. Hoewel er verschillende manieren zijn om te migreren van de traditionele 3-tier infrastructuur of concurrerende on-premise of publieke platforms, leiden meerdere factoren tot de snelle adoptie van AHV en Nutanix Move.

Met het Nutanix Cloud Platform bieden wij de tools om overzicht te behouden en om naadloos te migreren naar de juiste locatie terwijl dit veilig, zonder veel risico’s en downtime gebeurt.  

Tijdens een technische update over de laatste ontwikkelingen in virtualisatie, hypervisors en Hyper Convergence: laten we niet alleen zien “hoe” het werkt, maar ook “waarom” veel bedrijven de overstap maken naar het Nutanix Cloud Platform. 

– Brede compatibiliteit: Nutanix Move ondersteunt verschillende virtualisatieplatforms (VMware ESXi, Microsoft Hyper-V en Nutanix AHV), waardoor het voor bedrijven eenvoudig wordt om VM’s naar AHV te migreren, ongeacht de bestaande infrastructuur.

– Bedenk zelf hoe de architectuur eruit zou moeten zien en creëer een migratie strategie

Het is een hands-on sessie waarbij enige kennis van IT vereist is. 

Bent u een IT Engineer of technisch specialist in de IT en wilt u uw kennis verbreden met betrekking tot de mogelijkheden van het beheren van uw IT-omgeving waaronder onderwerpen aan bod komen zoals: native virtualisatie en hyper converged infrastructure en data migratie? Kom dan op 28 september bij Nutanix Antwerpen op kantoor en leer van de specialisten op dit gebied. Aansluitend eindigen we de dag met een lunch.

Agenda

  • 9:30 UUR – Welkom & introductie alle deelnemers
  • 10:00 UUR – Start presentatie en hands-on workshop
  • 13:00 UUR – Lunch & netwerk moment
  • 14:00 UUR – Einde

Locatie: Nutanix Belgium, Vrijheidstraat 32, 2000 Antwerpen

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home