Een succesvolle cloudmigratie is een kwestie van te investeren in de multicloud

multi-cloud

Verhuizen loopt niet altijd van een leien dakje. Het kost heel wat tijd en moeite, maar uiteindelijk kun je dan wel genieten van je mooie, nieuwe omgeving. Bij een verhuis naar de cloud, is dat verhaal niet anders. Al kun je er wel voor kiezen om hulptroepen in te schakelen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

Is je bedrijf nog niet overgestapt naar de cloud? Dan maak je daar maar beter snel werk van. Om te voldoen aan de verwachtingen van de klant, moeten kritische bedrijfsworkloads verhuizen naar een geschikte omgeving: de cloud

De cloud biedt namelijk heel wat voordelen en mogelijkheden. Wie alleen alles inpakt en verhuist, weet dat daar heel wat werk bij komt kijken. Een goede voorbereiding is vaak al het halve werk. Om je op weg te helpen, geeft VMware al een lijstje van mogelijke zaken waar je tegenaan kan lopen:

  • Gebrek aan strategische planning.
  • Tekort aan vaardigheden.
  • Incompatibele infrastructuren tussen clouds.
  • Migreren van applicaties met afhankelijkheden.
  • Gebrek aan ondersteuning voor beveiligingsbeleid.
  • Kosten van refactoring en herschrijven van applicaties.
  • Moderniseren van applicaties.

Verhuisexperten

Om bedrijven te begeleiden tijdens de overstap, schreef VMware een handige gids. Tijdens de overstap kun je zo steeds teruggrijpen naar de tips en adviezen van deze verhuisexperten.

In de gids legt VMware uit waar de cloudmigratie vandaan komt. Verder gaan ze dieper in op welke uitdagingen een organisatie kan tegenkomen tijdens de overstap. Tot slot worden oplossingen om de uitdagingen het hoofd te bieden uit de doeken gedaan. Om al een tipje van de sluier op te lichten, volgens VMware is dat mogelijk met een multicloudinfrastructuur.

Zit je bedrijf midden in de overstap of plan je nog de overstap te maken? Dan kan je de gids bemachtigen door je gegevens hieronder achter te laten. Daarna kan je onmiddellijk aan de slag gaan.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home