Techzine.be lanceert: win 2x Samsung Portable SSD 500 GB

Techzine België lanceert deze week officieel, en dat willen we vieren door elke dag een prijs weg te geven. Vandaag geven we twee Samsung Portable SSD T5 500 GB-toestellen weg. Like of tweet, laat je gegevens achter nadat je dat hebt gedaan op deze pagina, en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van deze prijs!

Dankzij het compacte en duurzame ontwerp en wachtwoordbescherming neem je de T5 makkelijk overal mee naartoe en sla je gegevens veilig op. Met het Samsung V-NAND-flashgeheugen en de USB 3.1 Gen 2-interface biedt de T5 een overdrachtssnelheid van 540 MB/sec. Versturen en back-ups maken van grote databestanden, zoals 4K-video’s en foto’s met een hoge resolutie, gaat nu veel sneller.

Het full-body metalen, afgeronde ontwerp past comfortabel in de palm van je hand. Kleiner dan het gemiddelde visitekaartje, weegt maar 51 gram en is slechts 10,5 mm dik. De compacte, lichtgewicht en ultraslanke T5 is perfect voor draagbare opslag. De T5 heeft geen bewegende onderdelen en een robuuste metalen behuizing; een val van 2 meter overleeft de T5 zonder schade. De optionele wachtwoordbescherming met AES 256-bit hardware-encryptie houdt je persoonlijke gegevens veilig.

Sluit de T5 aan op de meest uiteenlopende apparaten, van pc’s en Macs tot smartphones en andere apparaten. De meegeleverde USB Type C to C-kabel en USB Type C to A-kabel geven je naadloze connectiviteit zonder dat je extra adapters hoeft te kopen.

Wie graag meer wil weten over de Samsung Portable SSD T5, moet zeker onze uitgebreide review lezen hier.

Deze wedstrijd kadert in de lancering van Techzine België, dat deze week officieel in België lanceert. Lees er alles over in dit uitgebreid bericht met huidige cijfers en ambities.

 

Deze wedstrijd is afgelopen. De twee winnaars worden snel op de hoogte gebracht.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home