Logitech lanceert nieuw gamma toetsenborden en muizen voor Mac

logitech mac producten

Met op maat gemaakte toetsenborden en muizen wil Logitech Mac-gebruikers op hun wenken bedienen. De nieuwste toevoegingen aan het gamma zijn een mechanisch toetsenbord en ergonomische muizen.

Logitech heeft vandaag vier toevoegingen aan het ‘Ontworpen voor Mac’-portfolio aangekondigd, netjes verdeeld over twee toetsenborden en twee muizen. Deze productlijn bestaat veelal uit hardwareproducten uit het Logitech-assortiment die de Zwitserse hardwarefabrikant herontwerpt voor betere compatibiliteit met Mac-toestellen.

MX Mechanical Mini (voor Mac)

Dit is de eerste van zijn mechanische toetsenborden dat Logitech omvormt voor Mac. De toetsenindeling werd aangepast en sneltoetsen kunnen zelf worden ingesteld via Logi Options +. Tactielschakelaars in de toetsen reduceren het typgeluid. Duurt de werkdag tot de late uurtjes, lichten de toetsen automatisch op wanneer je handen dichterbij komt en het licht past zich aan aan de omgeving om batterij te besparen.

logitech mx mechanical mini mac
Bron: Logitech

Je kan het toetsenbord aansluiten op drie toestellen via Easy Switch en het is compatibel met macOS, iPadOS en iOS. Het MX Mechanical Mini-toetsenbord is vanaf nu beschikbaar via de Logitech-webwinkel voor 159,99 euro (incl. btw).

MX Master 3S (voor Mac)

Logitech herontwierp daarnaast zijn MX Master 3S-muis om de gebruikservaring op Mac-toestellen te verbeteren. Met het MagSpeed elektromagnetische wiel kan je volgens de fabrikant 1.000 regels per seconde te doorlopen. Een stille klikfunctie zorgt ervoor dat niemand je zal horen scrollen en klikken.

lees ook

Logitech MX Vertical review: ergonomisch werken

Net als het mechanische toetsenbord kan je de muis met drie verschillende apparaten verbinden via Easy Switch. Kies je een bekabelde verbinding, laadt de muis op terwijl je hem gebruikt. Per direct verkrijgbaar voor 129,99 euro (incl. btw).

Lift (voor Mac)

Ook de Lift-muis die Logitech al eerder lanceerde voor Windows krijgt een nieuwe uitgave voor Mac. Deze muis heeft een strijkijzerachtige en staat in een hoek van 57°. Je houdt de muis vast alsof je iemand een handdruk wilt geven. Hierdoor worden je polsen veel minder belast. Deze ergonomische muis kost je 79,99 euro (incl. btw).

logitech lift mac
Bron: Logitech

De laatste uitbreiding aan het Mac-assortiment is een nieuwe kleuroptie van K380 bluetooth-toetsenbord. Het ‘minimalistische’ toetsenbord is naast wit en roze nu ook in het paarsblauw beschikbaar, voor een prijs van 54,99 euro (incl. btw).

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home