Logitech breidt ergonomisch productaanbod uit met verticale muis

Logitech lanceert een ergonomische muis die ontworpen zou zijn voor kleine en middelgrote handen. Er is ook een model beschikbaar voor linkshandigen.

Lift is de nieuwe verticaal ergonomische muis van Logitech. De muis staat onder een hoek van 57 graden rechtop, waardoor de polsen minder belast worden.

De fabrikant geeft zelf aan dat de muis een perfecte vorm heeft voor kleine en middelgrote handen. Dat zou te merken zijn bij de rubberen grip en de plaats om je duim te rusten. Verder biedt Logitech een model aan dat ontworpen werd voor linkshandigen.

“Ergonomie en comfort spelen een cruciale rol in het totale welzijn van de werkplek”, vertelt Olessia Hageman, voorzitter van de ergonomische-tak bij Logitech. “Vertrekkend vanuit onze filosofie dat we beter presteren wanneer we ons beter voelen, hebben we Lift gecreëerd om mensen te helpen urenlang comfortabel te werken en zich beter te voelen aan het einde van een lange dag aan het bureau.”

Functies

Op de muis is een scrollwiel te vinden, met bijbehorende linker- en rechterknop. Verder zijn knoppen te vinden vorige of volgende pagina te gaan en een knop waar je zelf een functie onder kan instellen.  

Het toestel werkt draadloos, wat je een kabel bespaart op je bureau. Lift is te verbinden via Bluetooth of met de meegeleverde USB-ontvanger met Windows, macOS, Lunix, Chrome OS, iPadOS en Android. Het is mogelijk om met de Easy-Switch-knop tussen drie ingestelde apparaten te wisselen.  

De muis is beschikbaar in Europa voor 79,99 euro incl. btw. Het linkshandige model draagt hetzelfde prijskaartje. De kleuren wit, zwart en roze zijn beschikbaar.

De muis kent veel gelijkenissen met de MX Vertical, die al jaren deel uitmaakt van het productportfolio van Logitech. De MX Vertical testten we enkele jaren geleden al uitvoerig, lees de volledige review hier.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home