Google Photos video-editor krijgt nieuwe functies

Google Photos krijgt een vernieuwde video-editor waarmee gebruikers sneller video’s kunnen bewerken in de app.

Google voegt een nieuwe update toe aan zijn mobiele video-editor in de Photos-app op Android en iOS. Gebruikers kunnen vanaf nu in de mobiele app video’s eenvoudig bijsnijden of de snelheid aanpassen. Bovendien krijg je er nieuwe AI-gestuurde presets bij om video-effecten eenvoudig toe te voegen. Volgens Google is de update reeds uitgerold, maar kan het even duren voordat het op alle apparaten verschijnt.

Nieuwe functies

Google voegt nieuwe functie toe aan de video-editor in de Google Photo’s-app voor Android. Zo kunnen gebruikers vanaf nu met de snelheidsstool video’s eenvoudig vertragen of versnellen. Daarnaast helpt de ‘Automatisch verbeteren’-functie je met één klik de kleur en stabiliteit te verbeteren.

Video-editor in Google Photos-app

Zowel Android als iOS-gebruikers kunnen genieten van de nieuwe AI-gestuurde videopresets. Hiermee kan je specifieke aanpassingen maken met één klik. Zo kan je bijvoorbeeld de video automatisch bijsnijden, de snelheid regelen en de belichting aanpassen. Deze nieuwe tool is te vinden in de tap ‘presets’ onder de videolijn. De update zal in de komende dagen op alle apparaten verschijnen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home