Palo Alto breidt Prisma Cloud uit met CI/CD-module

Palo Alto Networks

Met de toevoeging van een CI/CD-module waakt de Palo Alto Prisma Cloud nu over de volledige softwareketen, van code tot levering.

Het beveiligen van cloudapplicaties wordt een steeds belangrijke discipline binnen cybersecurity. Cybercriminelen zijn voortdurend op zoek naar slechte configuraties en kwetsbaarheden in applicaties. Veel beveiligingsoplossingen stoppen echter wanneer de code klaar is. Een volgens Gartner zeer belangrijk luik wordt daarbij vergeten: de levering van software. Palo Alto lanceert daarom een CI/CD-module binnen Prisma Cloud.

CI/CD staat voor Continous Integration, Continous Deployment. Deze methode moet het ontwikkelen en integreren van software dichter bij elkaar brengen om ervoor te zorgen dat code in een optimale omgeving kan draaien. De module van Palo Alto biedt bescherming doorheen de hele levenscyclus van de code en voert geautomatiseerde analyses uit om opensourcekwetsbaarheden aan het licht te brengen.

lees ook

De illusie van DevOps doorprikt: zoeken naar een perfecte cirkel

Van code tot levering

Palo Alto maakt zich sterk dat Prisma Cloud nu de eerste en enige cloudbeveiligingsoplossing is in de markt die de volledige codelevenscyclus omhelst. “Eén van de grootste uitdagingen van CI/CD-beveiliging is overzicht creëren. De vele tools en applicaties maken het voor securityteams bijzonder moeilijk om te bepalen of alle configuraties correct zijn uitgevoerd. Dankzij de nieuwe module kunnen klanten van Prisma Cloud makkelijk afzonderlijke tools analyseren en snel actie ondernemen”, zegt Ankur Shah van Palo Alto.

De Prisma CI/CD Security module is vanaf deze zomer beschikbaar. Meer informatie lees je in deze blogpost.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home