Orange steunt op Cyan AG en SAM voor extra online beveiliging

Orange

Orange België activeert cyberbeveiliging aan de achterkant van zijn systemen en endpointbeveiliging in samenwerking met Cyan AG begin 2024.

Orange België slaat de handen in elkaar met IT-beveiligingsbedrijf Cyan AG voor de lancering van een netwerkgebaseerde cybersecurityoplossing voor mobiele en endpointbeveiliging. Samen met beveiligings- en informatieleverancier SAM Seamless Network zal daar nog een beveiliging voor vaste netwerken aan toegevoegd worden voor particuliere en kleinzakelijke klanten.

Samen met Cyan AG, het bedrijf dat al sinds 2018 partner is van Orange voor cybersecurityoplossingen in 28 landen, is Orange België van plan om begin 2024 een netwerkgebaseerde mobiele beveiliging te lanceren met cyberbescherming en contentfiltering.

Ook zal de telecomprovider endpointbeveiliging toevoegen: het securitypakket zal klanten ook beschermen tegen cybergevaren wanneer ze een van hun mobiele apparaten verbinden met openbare wifi, een ander netwerk gebruiken met dataroaming en andere situaties.

In de tweede helft van 2024 wordt daar in samenwerking met SAM nog een softwareoptie via een vaste modem aan toegevoegd zodat privé- en professionele klanten ook kunnen rekenen op beveiliging thuis. Meer informatie daarover wordt volgend jaar medegedeeld.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home