Fortinet start samenwerking met Equinix

Equinix

Fortinet en Equinix zijn een samenwerking gestart. Met deze samenwerking willen beide bedrijven zakelijke klanten helpen aan snellere en veiligere verbindingen met hun cloud-omgevingen. Dat wordt bereikt dankzij de toevoeging van SD-WAN van Fortinet aan Network Edge van Equinix.

SD-WAN wordt steeds populairder onder bedrijven. Met SD-WAN kunnen bedrijven niet alleen de gebruikerservaring verbeteren, maar ook kostenbesparingen realiseren en de verbindingen met cloud-omgevingen vanuit filialen en campusomgevingen optimaliseren. Op dit moment gebruiken ruim 21.000 bedrijven de Secure SD-WAN oplossing van Fortinet. 

Vanaf nu is Fortinet SD-WAN verkrijgbaar als virtuele netwerkdienst via Network Edge op Platform Equinix. De oplossing is onder meer geschikt voor bedrijven die al hun workloads in de cloud willen onderbrengen met een cloud first-strategie. Ook organisaties die kiezen voor een multi-cloudstrategie met meerdere publieke clouds kunnen dankzij de samenwerking tussen Fortinet en Equinix profiteren van snellere connectiviteit aan de rand van het WAN.

Snellere overdracht zonder concessies op beveiliging

“Het merendeel van onze klanten maakt gebruik van verschillende cloudproviders. Het is voor hen daarom van groot belang om de juiste locatie te vinden om diensten in te zetten. Onze samenwerking met Equinix en de beschikbaarheid van Fortinet Secure SD-WAN via Network Edge bieden onze klanten meer flexibiliteit”, zegt John Maddison, CMO en executive vice president Products bij Fortinet over de samenwerking.

De toevoeging van Fortinet Secure SD-WAN aan Network Edge kan Equinix biedt zakelijke klanten van Equinix een springplank naar diverse publieke clouds met een integraal SD-WAN. Deze ondersteuning is schaalbaar voor middelgrote ondernemingen evenals multinationals. Zij kunnen een einde maken aan vertraagde data overdracht zonder concessies te hoeven doen aan de beveiliging.

Beschikbaarheid van Fortinet Secure SD-WAN

Met de samenwerking tussen Fortinet en Equinix kunnen bedrijven beschikken over snellere verbindingen met publieke clouds en SaaS-oplossingen. Tegelijkertijd kunnen organisaties zorgen voor consistente beveiliging. 

Fortinet Secure SD-WAN met ingebouwde next-generation firewall-functionaliteit is vanaf nu verkrijgbaar via de Network Edge-marktplaats van Equinix. Dankzij ‘bring your own license’- en ‘pay as you go’-opties kunnen bedrijven kiezen voor het licentiemodel dat het beste aansluit op hun behoeften.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home