Fortinet breidt integratie met Amdocs uit om MSP’s te ondersteunen

Fortinet

Fortinet maakt bekend dat Fortinet Secure SD-WAN is geïntegreerd met de uitbreidbare orchestratie-oplossing van Amdocs. Met de nieuwe integratie kunnen managed service providers (MSP) geavanceerde Secure SD-WAN-diensten aanbieden. 

Dankzij de integratie van Amdocs in Fortinet Secure SD-WAN kunnen dienstverleners managed services voor SD-WAN en cybersecurity aanbieden op de locatie van klanten, in datacenters en in de cloud. Tegelijkertijd kunnen de operationele en implementatiekosten worden teruggedrongen.

Normaal vergt het aanbieden van schaalbare zakelijke SD-WAN- en beveiligingsdiensten een lange time-to-market en hoge kosten in een sterk concurrerende en snel veranderende markt. De kant-en-klaar geïntegreerde oplossing van Fortinet en Amdocs kan naar eigen zeggen veel tijd, kosten en inspanning besparen. 

Volgens Vincent Zeebregts, country manager van Fortinet Nederland groeit SD-WAN uit tot de belangrijkste zakelijke WAN-dienst. “Dat komt omdat het digitale innovatie met bedrijfsgevoelige connectiviteit in een groeiende hybride omgeving mogelijk maakt”

Nieuwe mogelijkheden voor dienstverleners

De Secure SD-WAN-oplossing van Fortinet is in te zetten bij klanten op locatie, in datacenters en in de publieke cloud. Hierdoor kunnen dienstverleners nieuwe diensten aanbieden aan bedrijven van alle omvang. Denk onder meer aan managed SD-WAN-services, geavanceerde beveiligingsdiensten en SD-Branch-diensten

Dienstverleners kunnen deze nieuwe diensten inrichten met behulp van physical network functions (PNF) en virtual network functions (VNF). De PNF’s en VNF’s bieden dienstverleners unieke mogelijkheden om hun SD-WAN-diensten door te ontwikkelen. Ze kunnen hun omzet een impuls geven door managed services aan te bieden vanaf hoofdkantoren, filialen en datacenters, via het WAN naar de publieke cloud.

“Dankzij de samenwerking met Fortinet kunnen we dienstverleners meer mogelijkheden bieden om in een korter tijdsbestek onderscheidende managed secure SD-WAN services aan te bieden”, besluit Anthony Goonetilleke, group president Media, Network & Technology bij Amdocs.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home