FortiGate firewall van Fortinet geïntegreerd in Dragos Platform

Fortinet

Fortinet integreert de firewall FortiGate in het Dragos Platform. De samenwerking moet een geïntegreerde en robuuste beveiligingsoplossing bieden, die eigenaars een overzicht biedt op hun operationele technologische (OT)-omgevingen.

Fortinet en Dragos breiden hun samenwerking uit. Door een integratie van de firewall FortiGate in het Dragos Platform, worden alle gedetecteerde OT-specifieke bedreigingen geblokkeerd. Momenteel is FortiSIEM al geïntegreerd op het platform.

Bedrijven makkelijker beveiligd

“De kersverse integratie van onze next-generation firewall FortiGate met het Dragos Platform maakt het eenvoudiger voor organisaties om hun wereldwijde OT-omgevingen veilig te houden met geavanceerde security-functionaliteit”, vertelt John Maddison, executive vice president Products en CMO bij Fortinet.

Het is de eerste firewall die integratie biedt met het Dragos Platform. Het vereenvoudigt het leven van organisaties, door een einde te maken aan de onderhoudslast en de beveiliging van het aanvalsoppervlak te automatiseren.  

De firewall zet in op drie zaken zegt het bedrijf. Als eerste verbetert het overzicht van de bedrijfsbrede beveiliging. Dan ontsleutelt het HTTP-verkeer, waardoor binnengedrongen hackers geen verbinding kunnen maken met een extern command & control center of malware kunnen downloaden. Tot slot voorkomt het cyberaanvallen die misbruik maken van API’s.

lees ook

Cyberaanvallen verschuiven van IT naar OT: security moet ook mee

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home