Eset lanceert XDR voor managed service providers

eset

Beveiligingsspecialist Eset stelt zijn XDR-oplossingen Inspect en Inspect Cloud ter beschikking van MSP-partners. Hiermee koppelt Eset technologie aan menselijk expertise.

Inspect en Inspect Cloud zijn twee gerenommeerde XDR-oplossingen van Eset. De idee van XDR-beveiliging is om gegevens uit meerdere endpoints te integreren in een centrale datapool, en zo het blikveld over wat er zich in het netwerk afspeelt te verruimen. Eset zal via het MSP-partnerprogramma zijn XDR-technologie aanbieden aan managed service providers.

Het gaat om een combinatie van verschillende technologieën uit de hoge hoed van Eset, gebaseerd op machine learning, AI en het cloudsysteem LiveGrid, aangevuld met menselijke expertise. Het platform omvat automatische detectie- en responsmogelijkheden en uitgebreide documentatie over bedreigingen en moet flexibiliteit en schaalbaarheid bieden om de overvolle helpdesk van beveiligingsteams te ontlasten. Een selfservice facturatiemodel staat toe om maandelijks te betalen op basis van dagelijks gebruik.

 “Voor ons is het uiterst belangrijk om vooruitgang te beschermen. Wij willen ervoor zorgen dat managed service providers zich kunnen concentreren op wat er echt toe doet, hun klanten de beste dienstverlenging bieden”,  zegt Michal Jankech, verantwoordelijk voor het MSP-segment bij ESET.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home