Check Point wil met Horizon Playblocks mensen en securitytools samenbrengen

check point

Bedrijven kunnen zich volgens Check Point met Horizon Playblocks beter beschermen tegen snel verspreidende cyberaanvallen en aanvallers die inzetten op meerdere vectoren.

Check Point introduceert Horizon Playblocks, een automatiserings- en samenwerkingsplatform voor security dat aanvallen automatisch insluit en verspreiding voorkomt door middel van samenwerking tussen mensen, processen en technologie.

Security teams hebben vandaag vaak moeite met het prioriteit geven aan handmatige updates en het patchen van kwetsbaarheden in het hele netwerk. In een traditioneel beveiligingsmodel werken oplossingen op het niveau van de lokale omgeving, waarbij ervan wordt uitgegaan dat bedreigingen zich binnen een bepaalde silo bevinden.

Horizon Playblocks wil dat aanpakken door technologie, mensen en processen te laten samenwerken om de verspreiding van aanvallen te stoppen. Zodra een beveiligingstool een potentiële bedreiging op een handhavingspunt detecteert, activeert het preventieve acties in de hele beveiligingsinfrastructuur, in elke beveiligingsoplossing, en neemt het operationele acties om de juiste teams te waarschuwen.

‘Instinctief’ product

Nataly Kremer, Chief Product Officer en Head of R&D bij Check Point Software Technologies. “De beste manier om Playblocks te begrijpen, is om het te zien als een ‘instinctief’ beveiligingsproduct, dat in staat is om een aanval onmiddellijk te blokkeren en de verspreiding ervan binnen een organisatie te voorkomen.”

“Met zijn unieke mix van onmiddellijke respons, automatische updates en integratie met derde partijen, belichaamt Playblocks echte collaboratieve beveiliging.”

Playblocks maakt deel uit van de Check Point Horizon securitysuite samen met de MDR SOC-service en het extended detectie en preventie SOC-platform.”

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home