Apple lanceert kritieke beveiligingsupdates

Apple event

Er zijn updates voor Apple’s besturingssystemen iOS, iPadOS en macOS, om enkele bugs te fixen en om security te verstevigen.

Bepaalde versies van Apple-besturingssystemen iOS, iPadOS en macOS kregen een verscheidene updates om een aantal bugs te fixen en de algemene security een boost te geven.

Wie krijgt wat

Bij macOS kreeg de versie Ventura 13.5 een heel aantal updates. De release vermeldt 29 bugs die hiermee worden aangepakt.

Van zowel iOS als iPadOS is het versie 16.6 die de dringende update meekrijgt. In dit geval vermeldt de release zestien bugs die worden gefixt.

lees ook

Wachtwoordmanager macOS erkent het bestaan van andere browsers

Niets nieuws

Bij geen van de updates is er een vermelding van nieuwe functies of upgrades. Deze updates zijn duidelijk puur voor securityredenen.

Een aantal hiervan was al een keer onderdeel van de recente RSR-update die Apple onlangs lanceerde en meteen weer introk, na problemen met verschillende grote websites. Vorige maand rolde Apple met meer succes ook al verschillende veiligheidsupdates uit.

Naast de bovenstaande besturingssystemen kregen ook enkele oudere namen een beveiligingsupdate: macOS Monterey 12.6.8 en macOS Big Sur 11.7.9, versie 15.7.8 van iPadOS en van iOS, tvOS 16.6 en netjes op tijd, watchOS 9.6.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home