Windows 11 24H2 update nu beschikbaar in preview

windows 11 laptop

De volgende grote Windows-update is vanaf nu beschikbaar via het Windows Insider-kanaal. Een bredere uitrol volgt in het najaar.

Microsoft lost de previewversie van de Windows 11 24H2-update, de volgende grote feature-update voor Windows 11. Zowel particuliere als zakelijke gebruikers kunnen via het Windows Insider-kanaal toegang krijgen tot de update. Het gaat nog niet om een stabiele release, die volgt pas in het najaar, dus de update nu al installeren is op eigen risico.

Wat is er nieuw?

Windows 11 24H2 is een feature-update wat betekent dat de update heel wat nieuwe functies zal toevoegen aan Windows. Microsoft lijst in een blog de volgende nieuwe functies op:

Microsoft stopt ook de Windows Copilot in een nieuw jasje als een vastgezette app in de taakbalk, inclusief de mogelijkheid om het venster te vergroten of verkleinen, verplaatsen en vast te klikken. Hou er rekening mee dat bepaalde tijdens Build aangekondigde nieuwe Windows-functies exclusief voor Copilot Plus-pc voorbehouden zullen zijn, zoals Recall.

lees ook

Al deze Copilot Plus-pc’s zijn vanaf juni beschikbaar

Wie wil, kan dus vandaag al aan de slag met Windows 11 24H2. De stabiele release voor het grote publiek zal in het najaar volgen. Draait Windows 11 op jouw pc of gebruik je nog Windows 10? Laat het ons weten via onze lezerspoll.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home