Vogel’s lanceert nieuwe lijn monitorarmen Momo

De nieuwe serie monitorarmen zijn onder andere uitgerust met een veersysteem dat niet zakt en kunnen modulair worden opgebouwd tot een grote monitorwall.

Vogel’s noemt de nieuwe monitorarm ‘stijlvol en overal passend’. De arm is opgebouwd uit slecht enkele basiscomponenten en accessoires om de gewenste configuratie te verkrijgen. Momo kan worden bevestigd aan het bureaublad of aan een muur. Vogel’s koos voor een minimalistisch design, uitgevoerd met duurzame materialen. De nieuwe reeks monitorarmen zullen in juli bij ons beschikbaar zijn.

Motion en Motion Plus

De nieuwe lijn van monitorarmen bestaat uit twee productgroepen: Motion en Motion Plus. De Plus-modellen hebben een extra soepel veersysteem, waarmee gebruikers met één vinger de arm op de gewenste positie en hoogte kunnen zetten. Daar waar verschillende concurrenten kiezen voor een gasveersysteem, opteert Vogel’s voor het One-Finger Movement veersysteem. Dat zou volgens Vogel’s niet lekken zoals een gasveer waardoor de monitor altijd op dezelfde plaats blijft.

Vogel’s voegt enkele accessoires en componenten toe aan het gamma. Die zorgen ervoor dat het modulaire systeem gemaakt aan te passen is aan elke werkomgeving. Er zijn verschillende moerkanalen voorzien om de verschillende accessoires op te monteren. Dat monteren gebeurt trouwens via een meegeleverde inbussleutel, die bovendien aan de arm is vastgemaakt. De armen zijn ook voorzien van kabelclips om kabels netjes in het systeem te verwerken.

Monitorwall

Op de Motion-lijn kunnen tot twee monitoren worden bevestigd. Wie voor het werk nood heeft aan een grotere monitorwall, kan rekenen op Motion Plus . De monitoren kunnen via het systeem naast elkaar of in een boog worden geplaatst. Met de bureauklem, aanpasbaar aan de dikte van het bureaublad, is elke installatie aan een bureau bijzonder gemakkelijk. Een visuele gewichtsindicator helpt bij de installatievoorbereiding van grote projecten.

De Momo-serie is leverbaar vanaf juli. Wie als eerste op de hoogte wil zijn van de beschikbaarheid, kan terecht op de site van Vogel’s.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home