Verkenner krijgt diepe integratie met Microsoft 365 en OneDrive in Windows 11

Windows 11 review opener

Microsoft werkt aan een grote update van Verkenner in Windows 11. Er zijn veranderingen in de interface en de functionaliteiten op komst.

Na de toevoeging van tabbladen, is Microsoft zijn behoefte aan een redesign van Verkenner nog niet afgenomen. Op de planning staat een diepe integratie met Microsoft 365 en OneDrive. Onlinebestanden zijn dan eenvoudig te vinden en te openen.

lees ook

Windows 11-verbeteringen voor taakbalk en Verkenner algemeen beschikbaar

Microsoft 365-documenten bij de hand

Windows Central mocht het nieuwe design bekijken. In de test is te zien dat de pagina Thuis meer aandacht besteedt aan Microsoft 365-documenten. Bovenaan zijn je bestanden te vinden waar jij of iemand met toegang tot het document recent aan werkte. Deze bestanden zullen te vinden zijn onder de titel ‘aanbevolen’.

Wijzigingen aan de interface zijn eerder subtiel, maar laten Verkenner beter passen bij het uiterlijk dat Microsoft Windows 11 aanmeet. Denk dan vooral aan afgeronde hoeken.

Officiële communicatie over de aankomende wijzigingen blijft nog uit. Volgens geruchten voert Microsoft de aanpassingen door voor het einde van het jaar. De tweede grote functie-update die voor september gepland staat, zou daar een geschikt moment voor zijn.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home