Telenet One verhoogt internetsnelheden vanaf 24 april

telenet internet

Het Telenet One-abonnement wordt binnenkort een stukje sneller. Vanaf 24 april kan je rekenen op downloadsnelheden tot 250 Mbps en een uploadsnelheid tot 20 Mbps.

Goed nieuws voor Telenet-klanten met een One-abonnement. Op 24 april trekt de provider de internetsnelheden van het gecombineerde internet- en mobiele abonnement op. Dat heeft Telenet per mail gecommuniceerd aan klanten. De wijzigingen worden automatisch doorgevoerd.

lees ook

Zakelijke telecomabonnementen vergeleken: wie heeft het beste aanbod?

Nu biedt Telenet One een maximale downloadsnelheid van 150 Mbps en de uploadsnelheid ligt op 15 Mbps. Dat zal binnenkort respectievelijk 250 Mbps en 20 Mbps bedragen. Hou daarbij rekening dat werkelijke internetsnelheden altijd afhankelijk zijn van de kwaliteit en het verkeer op het netwerk. Geadverteerde snelheden worden dus niet gegarandeerd ook altijd gehaald.

Afgaande op de communicatie zal het optrekken van de internetsnelheden niet gepaard gaan met prijsstijgingen. Het basispakket van One start op 69,10 euro per maand. Wil je tegen 1 Gbps kunnen surfen, betaal je 90 euro per maand. Het One-pakket is ook te combineren met televisie, dit kost dan 90 euro of 110 euro afhankelijk van de aangeboden snelheid. Al deze prijzen zijn inclusief btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home