‘Sony onthult Xperia XZ Pro met Snapdragon 845-processor tijdens MWC’

Tijdens de CES 2018 onthulde Sony de Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra en Xperia L2. De telefoons draaiden allemaal op de Qualcomm Snapdragon 835-processor, maar het bedrijf wil ook al meteen met een telefoon komen die draait op de nieuwere Snapdragon 845-processor.

Volgens de geruchten gaat het om een telefoon met de naam Sony Xperia XZ Pro. Het apparaat zou volgens MyDrivers een 5,7-inch oled-scherm krijgen. De site zegt dat het scherm een 4K-resolutie heeft en smalle randen aan de boven- en onderkant.

Processor en camera

De Qualcomm Snapdragon 845-processor schijnt een werkgeheugen van zes gigabyte te krijgen. Afgezien daarvan is er een ruimte van 128 gigabyte aan opslagcapaciteit ingebouwd. De accu van het Android-apparaat zou een capaciteit van 3420 mAh krijgen. Daarmee heeft het apparaat een prima accu die met de rest mee zou moeten kunnen.

Afgezien van deze nieuwe processor, is er ook nog een goede camera ingebouwd. De Xperia XZ Pro zou een dubbele camera krijgen aan de achterkant. Allebei de lenzen krijgen naar het schijnt flinke pixels: de 18-megapixelsensor krijgt 1,33μm pixels en de tweede 12-megapixelsensor van 1,38μm. Aan de voorkant van de Pro zou dan nog een 13-megapixelsensor zitten.

De Android Oreo-telefoon zou tijdens het MWC 2018 congres gepresenteerd worden. Het toestel schijnt een prijs van 700 tot 800 euro te krijgen, waarmee hij zoals de naam al aanduidt, gemaakt is voor het bovensegment van de markt.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home