Microsoft verbetert installaties dankzij grote Windows 11-update

Bij de uitrol van Windows 11 versie 23H2 was het aanvankelijk niet mogelijk om dat via Media Creation Tool te doen, maar dat is inmiddels veranderd. Microsoft voegde ook verschillende dynamische updates toe.

Eerder dit jaar lanceerde Microsoft versie 23H2 van Windows 11. Het was de grootste Windows-update in jaren. Aanvankelijk was het echter niet mogelijk om die binnen te halen via Media Creation Tool. Dat is intussen veranderd. Daarbovenop heeft de tech-reus ook verschillende dynamische updates toegevoegd.

Up-to-date

De dynamische updates die Microsoft nu heeft bijgevoegd zijn voor Windows Recovery, de Out of Box Experience (OOBE) en de Setup-bestanden. Wat die laatste betreft, zijn er bijvoorbeeld verbeteringen uitgebracht voor versies 23H2, 22H2 en 21H2 van Windows 11, via een dynamische update. Al die verbeteringen zitten in de updates KB5033243 en KB503230.

Met die grote Windows 11-update kwamen er heel wat upgrades en nieuwigheden. Zo is er nu bijvoorbeeld de ondersteuning voor passkeys. Wij hebben intussen een handig stuk over hoe je die aanmaakt en gebruikt.

lees ook

Windows 11 vreet meer en meer van je schijfruimte op

Technologiebedrijven moeten in Europa wel steeds vaker rekening houden met strengere regels, ook Microsoft. Het bedrijf neemt daarom zijn bestuurssysteem stevig onder handen, om binnen die regels te passen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home