HP lanceert ergonomisch toetsenbord en nieuwe Poly draadloze oortjes

Naast een ergonomisch toetsenbord en nieuwe oortjes lanceert HP ook een Qi-compatibele oplaadbare muis en een draadloos numeriek klavier.

Op CES 2024 tonen fabrikanten traditiegetrouw alle nieuwste snufjes waarmee ze indruk willen maken in het nieuwe jaar. HP doet dat met de splinternieuwe Spectre x360 en Omen Transcend 14, maar brengt in de marge een aantal interessante nieuwe accessoires op de markt voor elke pc-gebruiker.

De HP 690 is een herlaadbare bluetooth draadloze muis die je via een Qi-lader kan oplader. Een ‘draadloze’ draadloze muis dus… Samen met de muis is er de HP 430 programmeerbare bluetooth numeriek klavier met mechanische toetsen. Voor iedereen die toch liever een numeriek klavier wil op zijn of haar laptop, moet daar niet meer op letten bij een nieuwe laptopkeuze en dit in zijn of haar laptoptas stoppen.

Andere accessoires zijn de HP USB-C Travel Hub G3 waarmee je een USB-C-poort van je laptop omzet naar 2x USB-A, 1x USB-C en 1x HDMI. Verder is er nog de HP 400, een bekabeld toetsenbord met verlichte toetsen.

De HP 690 draadloze muis kost omgerekend 54,90 euro excl. btw. De HP 430 numeriek klavier kost omgerekend 45,70 euro excl. btw, net als de HP 400. De HP USB-C Travel Hub G3 kost omgerekend 64 euro excl. btw. Alle accessoires zijn vanaf nu beschikbaar in de VS. Wanneer die in Europa beschikbaar zijn en aan welke lokale europrijzen, is nog niet bekend.

HP 960 Ergonomic Wireless Keyboard

Voor het eerst brengt HP een draadloos ergonomisch toetsenbord op de markt. Onder de noemer HP 960 krijg je een gesplitst toetsenbord waarvan je de polssteun omhoog kan zetten voor een optimale typhouding. In de doos zit een apart draadloos numeriek klavier (niet de HP 430).

Er zit een USB-dongle in de doos, maar je kan het toetsenbord ook via bluetooth verbinden. Het klavier biedt 20 configureerbare toetsen. De HP 960 Ergonomic Wireless Keyboard is vanaf april beschikbaar in de VS en kost daar 109,70 euro excl. btw. Wanneer het toetsenbord naar ons komt, al dan niet met azerty, en aan welke prijs is nog niet bekend.

Poly Voyager Free 20

HP brengt tot slot nog nieuwe draadloze oortjes van Poly uit. De Poly Voyager Free 20 is budgetvriendelijker dan de luxe Voyager Free 60+ met een adviesprijs van omgerekend 137 euro excl. btw. Voor die prijs krijg je ANC en een doosje dat draadloos laden ondersteunt.

De oortjes houden het tot acht uur uit op één lading. Het doosje zelf kan de oortjes tot 2,5 keer opladen alvorens je de set moet opladen. De oortjes zijn vanaf mei in de VS verkrijgbaar. Wanneer de Poly Voyager Free 20 naar Europa komt en aan welke prijs, is nog niet duidelijk.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home