Microsoft Copilot Pro beschikbaar in België voor 22 euro per maand

Microsoft Copilot

Met het Copilot Pro-abonnement kan je de AI-assistant gebruiken in de webversies van Office-applicaties. Copilot Pro spreekt nog geen Nederlands.

Microsoft lanceert het in januari aangekondigde Copilot Pro-abonnement wereldwijd. De AI-assistent telt nu drie formules: een gratis versie, Copilot Pro voor particulieren en kmo’s en Copilot voor Microsoft 365, gericht naar grote bedrijven. Copilot Pro is ook beschikbaar in België en Nederland, al wordt de Nederlandse taal voorlopig nog niet ondersteund. Microsoft Copilot spreekt vandaag Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Portugees, Spaans en (vereenvoudigd) Chinees.

Een betaald Copilot Pro-abonnement geeft je prioritaire toegang tot de meest geavanceerde versies van OpenAI’s GPT-modellen GPT-4 en GPT-4 Turbo. Het Copilot Pro-abonnement is dus vergelijkbaar met een ChatGPT Plus-abonnement. Je kan ook je eigen GPT’s bouwen.

lees ook

Lanceert OpenAI binnenkort GPT-4.5 Turbo?

Copilot Pro brengt de AI-assistent ook naar de webversies van Word, Excel, PowerPoint en Outlook zonder dat je het Copilot-abonnement voor het 365-portfolio hoeft aan te sluiten. Enkel een Microsoft-account is vereist. Tenslotte geeft Copilot Pro je ook toegang tot de beeldgeneratiefuncties in Designer, die worden aangedreven door Dall-E 3.

22 euro per maand

Voor Copilot Pro betaal je 22 euro per maand per gebruiker. Via de mobiele applicatie kan je een gratis proefperiode van dertig dagen verzilveren, om uit te testen of de extra functies je dat bedrag waard zijn. De gratis versie van Copilot biedt sinds kort ook toegang tot GPT-4 Turbo. De versie voor bedrijven kost 28,10 euro per maand. Een Microsoft 365 Business Standard- of Business Premium-abonnement is vereist voor deze versie van Copilot.

Microsoft lanceert Copilot in vele vormen en gedaanten. Vanaf 1 april is ook Copilot for Security beschikbaar, een AI-assistent ontwikkeld voor beveiligingsteams.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home