Apple lost iPhone-wifiproblemen op met iOS 17.2

iphone wifi

Met iOS 17.2 wil Apple de verschillende wifiproblemen oplossen die sommige iPhonegebruikers vandaag ervaren. De bèta is vanaf vandaag beschikbaar om te testen.

Sinds de release van iOS 17 klagen verschillende iPhone-gebruikers dat de wifiprestaties achteruit zijn gegaan. Problemen variëren van wegvallende verbindingen tot trage snelheden en meer. De mensen van iClarified hebben een compleet rapport bij elkaar verzameld en aan Apple bezorgd als bugreport.

Na extra onderzoeken heeft Apple het probleem kunnen vinden en oplossen. Het resultaat daarvan kan je terugvinden in iOS 17.2, de nieuwste software-update voor iPhone. Enig nadeel is dat daarvan enkel een bèta beschikbaar is vandaag. De update wordt naar verwachting tegen het eindejaar naar iedereen uitgerold.

Heb je wifiproblemen sinds de update naar iOS 17? Dan kan je de nieuwste iOS 17.2 bèta-update vandaag al installeren door je toestel in te schrijven in het bètaprogramma van Apple. Hou er wel altijd rekening mee dat een bètaversie mogelijk andere bugs introduceert.

Liever geen bèta-updates meer ontvangen nadat je jezelf hebt ingeschreven? Volg dan deze link.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home