Apple iPhone 13 wordt op 14 september bekend gemaakt

Apple iPhone Event

Het volgende grote Apple-event vindt plaats op 14 september. Naar jaarlijkse traditie worden in september de nieuwe iPhone-modellen aangekondigd. Wat er naast de iPhone 13 wordt aangekondigd, is nog koffiedik kijken.

Apple noemt zijn event ‘California Streaming’, een titel zonder tips rond de nieuwe iPhone 13 die wordt aangekondigd. Net als vorig jaar is er opnieuw geen lokaal event, enkel een livestream die iedereen online kan volgen. De livestream start op 14 september om 19u onze tijd en kan je op de Apple website volgen.

Net zoals vorig jaar kan je op de Apple event-site een augmented reality-toepassing terugvinden die een tipje van de sluier laat zien.

Zo zien we een duidelijk verlicht Apple-logo rondom de randen, wat mogelijk een indicatie geeft dat de iPhone 13 een always-on-scherm krijgt. In het logo verschijnt de datum over een meer met sterren aan de hemel. Mogelijk krijgt de nieuwste iPhone een betere camera of betere software aan boord voor nachtfotografie of sterrenfotografie.

Tot nu toe is er weinig naar buiten gelekt rond de iPhone 13. Waarschijnlijk krijgen de toestellen een langverwacht verbeterd scherm met een hogere refresh rate. Rond andere zaken tasten we in het duister. Op een iPhone-event wordt altijd ook de verschijningsdatum bekend gemaakt van de nieuwste iOS-versie. Volgende week weten we allemaal wanneer iOS 15 officieel naar iedereen wordt uitgerold.

Het is voorlopig onduidelijk of Apple naast de iPhone 13 andere producten zal lanceren op het event. Mogelijk komt er een nieuwe Apple Watch Series 7, nieuwe instap AirPods of nog een andere verrassing. Er is ook al langer sprake van nieuwe MacBook Pro-modellen, maar de kans is groot dat die later dit jaar in een apart Mac-event worden bekend gemaakt.

Apple iPhone Event

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home