Adobe lanceert platform voor snelle on-brand contentcreatie met veilige generatieve AI  

Adobe - Express for Enterprise

Het Express for Enterprise-platform helpt marketingteams om snel en efficiënt on-brand content te creëren en alle teams op één lijn te houden, met behulp van AI. 

Adobe brengt een nieuw platform uit dat zich richt op merkconsistentie en veilige AI voor bedrijven. Express for Enterprise is een contentcreatie-platform, aangedreven door Adobe’s Firefly Image Model 3, dat ontworpen is voor communicatie- en marketingteams. Het biedt alle tool om te streven naar een efficiënte, snelle en veilige ontwikkeling van merkconsistente content dat ondersteund wordt door de kracht van AI. 

Express for Enterprise

Het nieuwe platform Express for Enterprise helpt creatieve marketingteams om sneller en efficiënter on-brand content te creëren. In slechts enkele klikken kan je complexe bewerkingen uitvoeren met behulp van AI, om bijvoorbeeld een achtergrond te verwijderen of een QR-code te genereren.  

Adobe – Express for Enterprise

Daarnaast helpt generatieve AI je team verder bij het genereren van afbeeldingen, sjablonen of teksteffecten op basis van woordprompts. Bovendien kan je eenvoudig inhoudsvariaties van campagnes produceren en het formaat van inhoud aanpassen voor elk kanaal, alsook tekst vertalen in één van de 45 talen.  

Merkconsistentie

Gepersonaliseerde content wordt steeds belangrijker. Om die merkconsistentie te garanderen, voegt Adobe enkele nieuwe functies toe. Zo kunnen gebruikers eenvoudig merkkits aanpassen en delen in verschillende teams, die sjablonen kunnen vervolgens vergrendeld worden zodat iedereen updates kan doorvoeren en on-brand kan blijven. Ook nieuwe content creëren kan op basis van eigen AI-modellen die rekening houden met je unieke campagnestijlen.  

De generatieve AI-functies worden aangestuurd door Adobe Firefly en zijn volgens Adobe ontworpen om commercieel veilig te zijn. 

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home